ВІДБУВАЄТЬСЯ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ ВНУТРІШНЬОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014.10 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ)

На факультеті математики, природничих наук та технологій до Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка у другому семестрі 2022-2023 навчального року навчаються студентки факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за програмою внутрішньої академічної мобільності студентів.

Інна Бут та Алла Козленко, студентки спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології), виявили бажання спробувати навчання в іншому закладі вищої освіти, зокрема вивчати освітній компонент «Основи дизайну» у викладача кафедри технологічної та професійної освіти, доцента Н.В. Мироненко. Оскільки – це нові враження, новий досвід, нові можливості.

У свою чергу заклад-партнер направив до нашого університету студентів факультету математики, природничих наук та технологій Владислава Губаря та Ірину Лісничу, які здобувають вищу освіту за такою ж спеціальністю у Кропивницькому, вивчати основи дизайну в нашому університеті у викладача кафедри теорії і методики технологічної освіти ПНПУ імені В. Г. Короленка О. С. Дебре. Координує навчання Владислава та Ірини доктор педагогічних наук, доцент кафедри технологічної та професійної освіти ЦДУ ім. В. Винниченка Л. О. Чистякова.

Такий обмін студентами відбувся вперше, сподіваємося на позитивні плідні результати навчальної діяльності та бажаємо студентами відмінних оцінок, приємних вражень, нових друзів і професійного розвитку!

You may also like...