Студенти факультету технологій та дизайну взяли участь в антикорупційному тренінгу

10 жовтня 2023 року студенти факультету технологій та дизайну разом із кураторами взяли участь у заході, присвяченому антикорупції та доброчесності. Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції, Інна Важеніна, провела інформативний тренінг для здобувачів освіти.

Інна Леонідівна разом зі студентами обговорили види прояву корупції в закладах вищої освіти. Виконуючи завдання та вправи здобувачі освіти ознайомилися з алгоритмом дій у випадках наявності фактів неправомірної вигоди та корупційних правопорушень.

Деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна звернула увагу студентської молоді на можливості у разі необхідності звернень безпосередньо до ректорату, надання інформації до електронних та стаціонарних скриньок довіри.

Наприкінці заходу учасники вирішили у своїй діяльності керуватися принципом «нульової толерантності» до будь-яких проявів корупції, вживати всі передбачені чинним законодавством заходи щодо запобігання, виявлення та протидії  корупції та пов’язаних з нею дій.

You may also like...