Науково-методичний семінар на кафедрі теорії і методики технологічної освіти за участю учителя-практика з Великобузівського навчально-виховного комплексу Геннадія Світличного

3 листопада 2023 року на кафедрі теорії і методики технологічної освіти відбувся науково-методичний семінар з теми «Передовий досвід викладання технологій у Новій українській школі».

Деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна відзначила надзвичайну актуальність вивчення успішного педагогічного досвіду вчителів-практиків, що викладають трудове навчання та технології в закладах загальної середньої освіти міста та області.

Завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти Андрій Цина зауважив, що перед викладачами кафедри стоїть важливе завдання із підготовки майбутніх учителів технологій, здатних працювати креативно і творчо, організовувати на високому рівні навчально-виховний процес в умовах НУШ.

Детальна інформація за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/naukovo-metodychnyj-seminar-na-kafedri-teoriyi-i-metodyky-tehnologichnoyi-osvity-za-uchastyu-uchytelya-praktyka-z-velykobuzivskogo-navchalno-vyhovnogo-kompleksu-gennadiya-svitlychnogo.html

You may also like...