Відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів факультету технологій та дизайну з учнями 11-их класів Ліцею №17 «Інтелект»

20 грудня 2023 року викладачі факультету технологій та дизайну провели профорієнтаційну зустріч з учнями 11-их класів Ліцею № 17 «Інтелект».

Доцентка кафедри теорії і методики технологічної освіти Оксана Кудря надала інформацію про особливості навчання здобувачів освіти на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка за різними спеціальностями.  Представила освітню програму «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» та звернула увагу учнів щодо широких можливостей для вивчення різних видів декоративно-прикладної творчості, опанування мистецьких технік та розвитку власних творчих та креативних  здібностей.

Асистент кафедри професійної освіти, дизайну та БЖД, доктор філософіі Світлана Огуй представила освітню програму «Професійна освіта (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа)» та надала інформацію щодо особливостей підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та можливостей їх подальшого працевлаштування. Учні проявили зацікавленість, спілкування відбулося у формі діалогу.

Викладачі факультету технологій та дизайну відповіли на запитання учнів щодо вартості навчання, бюджетної та комерційної форми навчання, можливостей поєднання навчання в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка за різними освітніми програмами.

You may also like...