Майбутні вчителі технологій провели для учнів Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради захід до Дня пам’яті Героїв Крут

29 січня 2024 року здобувачі освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка зустрілися з ліцеїстами Наукового ліцею № 3 Полтавської міської ради.

До Дня пам’яті Героїв Крут студентка Алла Козленко разом із викладачем кафедри теорії і методики технологічної освіти провели для ліцеїстів захід національно-патріотичного спрямування.

Метою зустрічі було навчання  школярів технології створення виробів-оберегів. Для учнів у формі наочної презентації було представлено розмаїття тематичних виробів, які можна виготовити власноруч. Колективно обговорили можливості їх передачі нашим Захисникам.

Доцентка Оксана Кудря під час взаємодії з ліцеїстами приділила увагу технологічному процесу виготовлення виробів-оберегів з текстильних матеріалів. Ліцеїсти спільно з майбутнім учителем технологій Аллою Козленко активно працювали  над створенням оберегів.

Студентська молодь факультету технологій та дизайну завжди активно долучаються  до роботи з учнями в закладах загальної середньої освіти. Проведений захід відповідає профорієнтаційній стратегії Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

You may also like...