Екскурсія на швейне підприємство ТОВ «ВОРСКЛА-МОДА» викладачів і студентів факультету технологій та дизайну

15 травня 2024 р. відбулася екскурсія на швейне підприємство ТОВ «ВОРСКЛА-МОДА» викладачів і здобувачів освіти факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, які навчаються за освітніми програмами «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)», «Професійна освіта (Дизайн)», «Середня освіта (Трудове навчання та технології)».

Гарантка освітньої програми «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) Тетяна Борисова відзначила, що екскурсія на швейне підприємство масового виробництва, яке є флагманом в Полтавській області, сприяє ознайомленню здобувачів вищої освіти з сучасним автоматизованим швейним і розкрійним обладнанням, особливостями організації роботи швейних, розкрійного, експериментального цехів, складу готової продукції. Керівництво підприємства ознайомило студентів з вимогами європейських виробників до якості швейних виробів та контролем за технологічним процесом представників європейських фірм.

детальна інформація за покликанням: http://pnpu.edu.ua/news/ekskursiya-na-shvejne-pidpryyemstvo-tov-vorskla-moda-vykladachiv-i-studentiv-fakultetu-tehnologij-ta-dyzajnu.html

You may also like...