Діалог із випускниками Професійно-технічного училища №54 під гаслом «Педагог — це престижно!»

З вітальним словом до гостей звернулась деканка факультету технологій та дизайну, доцентка Юлія Срібна. Очільниця факультету познайомила учнів Котелевського ПТНЗ із пропонованими на факультеті освітніми програмами, продемонструвала учням і педагогам інформаційний буклет факультету, наголосила на широких освітніх можливостях, що відкриваються перед студентами факультету технологій та дизайну. Під час продуктивної та інформаційно-насиченої зустрічі-бесіди вступникам було продемонстровано відеопрезентацію понад сорокарічної історії факультету, який славиться гучними й легендарними іменами випускників та високими досягненнями.

Учні ознайомилися із особливостями навчально-виховного процесу на факультеті, умовами проживання в гуртожитку, інфраструктурою університету. Гарант освітньої програми «Професійна освіта (Транспорт. Логістика» Валерій Титаренко розповів про навчання, здобутки, перспективи, та особливості підготовки майбутніх фахівців у сфері транспорту і логістики, можливості їх подальшого працевлаштування.

Здобувачі освіти проявили зацікавленість, спілкування відбулося у формі діалогу

Про насичені виробничі практики, спілкування з відомими фахівцями у сфері готельно-ресторанного бізнесу, зустрічі із провідними творчими працівниками сфери обслуговування та багато іншого вступники дізналися від Світлани Огуй.

Про престижність, значущість і перспективність професій учителів технологій, керівників робототехніки та  STEM-освіти із особливим надихом розповіла гарант відповідної освітньої програми, доцентка Любов Хоменко.

Насамкінець учні переглянули відеозапрошення, котре підготувала студентська рада факультету, і вкотре мали змогу пересвідчитися, що факультет технологій та дизайну може стати упевненим стартом у професійному становленні для кожного здобувача освіти!

You may also like...