«ТЕПЛЕ КОЛО» ЗІБРАЛО СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФТД НАПЕРЕДОДНІ НОВОРІЧНИХ СВЯТ

У рамках заходу «Тепле коло» 24 грудня 2022 року відбулася неформальна передноворічна зустріч, до якої долучилися студенти факультету технологій та дизайну – Яна Ніколаєнко, Олександра Гонтарь, Катерина Коваль, Артем Тимша, Роман Гарець, Дарина Глущенко.   

Осередком для спілкування студентів і викладачів ФТД став простір-партнер Veteran Hub «Свої тут. ++», що функціонує у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка.

Куратор простору Юліана Линник ознайомила молодь із колекцією друкованих видань, повязаних іх тематико Різдва та Нового року, розповіла цікаві фати про святкування у різних країнах.

Мали можливість послухати «Щедрика» у виконанні різних колективів. Українська народна щедрівка в талановитій обробці Миколи Леонтовича є одним із символів вселюдських добрих побажань на Різдво Христове.

У ході зустрічі студентів ознайомили із традиціями українського Різдва. Викладач Оксана Кудря розповіла про автентичний декор різдвяно-новорічних свят українців минулого, про роль та символічне значення Дідуха як важливого атрибута українського Різдва. Кожен із присутніх мав свою теплу новорічнну історію, якою поділився з оточуючими. Наші студенти – найкращі)

На зустріч завітали захисники з воєнного госпіталю, спілкувалися у теплому колі зі студентською молоддю.

Наприкінці заходу відбулося привітання з наступаючими новорічними святами, всі отримали подарунки. Представникові волонтерської організації були передані для наших захисників теплі шкарпетки, до виготовлення яких долучилися працівники нашого навчального закладу.

You may also like...