СПІВПРАЦЯ ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ІЗ ВЧИТЕЛЯМИ ЛІЦЕЮ № 6 «ЛІДЕР» ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

26-27 січня 2023 року відбулися зустрічі викладачів факультету технологій та дизайну з вчителями ліцею № 6 «Лідер» Полтавської міської ради. Зустрічі проходили на базі  простору-партнеру Veteran Hub «Свої тут. ++», що співпрацює з Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка.

Координаторка ветеранського простору Юліана Линник розповіла вчителям про діяльність простору у напрямі підтримки ветеранів російсько-української війни, про особливості допомоги їм у реінтегруванні у цивільне життя. Акцентувала увагу на тому, що простір є не лише осередком зустрічі учасників освітнього процесу із захисниками України, тут реалізуються спільні волонтерські проекти. Присутні вчителі поділилися власним досвідом волонтерської діяльності. Обговорили широкі можливості реалізації волонтерських проектів засобами соціальних мереж.

Спільно із учителями ліцею обговорили питання важливості національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, розглянули можливості реалізації завдань Концепції національно-патріотичного виховання в умовах Нової української школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи ліцею № 6 «Лідер» Полтавської міської ради Ольга Білицька, зауважила, що національно-патріотичне виховання школярів є однією із головних складових освітньо-виховного процесу  в навчальному закладі.  Відзначила, що вчителі активно долучають школярів до заходів, які мають національно-патріотичне спрямування.

У ході зустрічі було зорганізовано проведення майстер-класу з виготовлення оберегів для Захисників України. Модератор заходу, завідувачка кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності, доцентка Оксана Кудря, ознайомила вчителів із технологією виготовлення цих виробів. Разом створили обереги для наших Захисників і Захисниць

You may also like...