ВИПУСК МАГІСТРІВ 2022 НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

У обстановці родинної атмосфери на факультеті технологій та дизайну відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2022 року. Цьогоріч диплом освітнього ступеня «Магістр» отримали 34 юнаків і дівчат. Дипломи з відзнакою отримали 18 магістрів. Привітати ще вчорашніх студентів прийшли викладачі факультету.

З вітальним словом до магістрів звернулася декан факультету технологій та дизайну Юлія Срібна, яка побажала магістрам успішного кар’єрного старту після фінішу в отриманні дипломів магістра, бути активними і небайдужими, підкресливши, звертаючись до магістрів: «Майбутнє України залежить від вас!»

Найурочистішим моментом було вручення магістрам дипломів. В аудиторії Коучинг-центру молоді люди у мантіях отримали омріяний документ про освіту. Випускники активно фотографувалися, дякували за привітання та раділи своїм здобуткам. Вручення завершувалося спільними фото і веселим розвертанням китиць квадратних конфедераток.

Дипломи магістрів отримали 26 випускників спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) денної форми навчання.

Під час урочистості в аудиторії лунало чимало теплих і щирих слів від завідувачів кафедр, викладачів та випускників факультету. В них були і сум, і надія, і радість, і гордість, і навіть сльози. Адже за словами однієї з випускниць, факультет став для студентів рідною домівкою. «Бажаю, аби ви реалізували себе не лише професійно, а й в особистому плані: знайшли своє місце під сонцем!», — зазначила у вітальному професор Валентина Титаренко.

Дипломи магістрів були вручені 10 випускникам спеціальності 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) ‑‑ дуже талановитим та здібним студентами, які особливі не лише за кількістю. «Ми завжди згадуватимемо вас за тими справами, які вам вдалося реалізували для факультету», зазначив у вітальному слові завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти Андрій Цина. 

12 випускників спеціальності 034 Культурологія отримали дипломи магістрів з присвоєнням професійної кваліфікації «Магістр культурології».

Випускникам магістратури, які отримали дипломи з відзнакою запропоновано подальше навчання за освітньою програмою третього рівня вищої освіти «доктор філософії» зі спеціальностей 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) та 015 Професійна освіта (За спеціалізаціями).

У щасливу путь, випускники!

You may also like...