Творчі проєкти здобувачів освіти та стейкголдера спеціальності 034 Культурологія ГО «Об’єднані надією»

Співпраця кафедри культурології та стейкглдерів носить різнобічний характер, який відбивається на якісно відбивається на навчально-виховному процесі. Під час соціокультурних заходів разом із ГО «Об’єднані надією» у містах області у межах проєкту «Поетичні діалоги» команда познайомилася з поетом із Карлівки, директором місцевого будинку культури Олександром Горбатком. Захід мав не лише гарний резонанс у творчому житті міста, але й став свого роду профорієнтаційною платформою. Із вересня 2023 р. Олександром Горбатко долучився до когорти ПНПУ імені В. Г. Короленка у як здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 034 Культурологія.

Серед основних напрямків співпраці ГО «Об’єднані надією» з кафедрою – підтримка творчих проєктів майбутніх культурологів. Голова громадського об’єднання Роман Шестопал ініціював зйомки відеокліпу на пісню О. Горбатка, присвячену українським захисникам. До зйомок радо долучилися інструктори та курсанти 239 Центру підготовки підрозділів ЗСУ. відбувся премʼєрний показ відеокліпу, до створення якого долучились центру.

Під час зйомок кліпу на пісню «Переможемо!» (режисер Вадим Ващенко) бойові офіцери та курсанти долучилися до створення антуражу, аби продукт виглядав якомога реалістичнішими та допомагав донести патріотичну суть твору.

Нещодавно автор і виконавиць пісні, магістрант ПНПУ імені В. Г. Короленка Олександр Горбатко та голова ГО «Об’єднані Надією» Роман Шестопал провели презентацію кліпу військовослужбовцям. Натхненний співпрацею з захсниками України, Олександра написав ще одну пісню «Незламний», яку автор присвятив інструктору центру підготовки підрозділів ЗСУ та в його особі всім воїнам України. Подібні проєкти здобувачів освіти за підтримки ГО «Об’єднані надією» стають частиною спротиву російській агресії та утверджують українців у вірі в перемогу над ворогом.

You may also like...