Участь аспірантів кафедри ТМТО у ХІІ міжнародній науково-практичній конференції «Професійне становлення особистості: проблеми і перспективи»

Аспіранти кафедри теорії і методики технологічної освіти разом із науковими керівниками (проф. Андрієм Циною, проф. Валентиною Титаренко, доц. Юлією Срібною, доц. Ларисою Гриценко, доц. Оксаною Кудрею) наприкінці жовтня 2023 року прийняли участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Професійне становлення особистості: проблеми і перспективи».

Під час конференції було розглянуто важливі для сьогодення питання за такими напрямами: теоретико-методологічні засади професійного становлення особистості; особливості професійного становлення і кар’єрного розвитку особистості в умовах воєнного стану і повоєнної відбудови України; теоретичні й методичні засади підготовки вчителя трудового навчання та технологій, педагога професійного навчання, андрагога в умовах воєнного стану і повоєнної відбудови України; забезпечення якості професійної та вищої освіти в умовах євроінтеграції; проблеми та перспективи реалізація завдань Нової української школи; напрями науково-методичного забезпечення розвитку професійної освіти в умовах цифровізації; вітчизняний і зарубіжний досвід професійної освіти і навчання різних категорій дорослого населення; проблеми та перспективи розвитку педагогічної і мистецької освіти.

Аспірантантами підготовано і опубліковано наукові статті у збірнику матеріалів конференції.

You may also like...