ЗАСІДАННЯ РОБОЧИХ ГРУП ІЗ РОЗРОБКИ ПРОЄКТІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ)» ПЕРШОГО-ТРЕТЬОГО РІВНІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

17 лютого 2023 р. на факультеті технологій та дизайну відбулися засідання робочих груп із розробки проєктів освітніх програм «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» першого-третього рівня вищої освіти.

На засіданнях робочих груп в онлайн-режимі було детально проаналізовано зміст проєктів освітніх програм. Декан факультету Юлія Срібна зосередила увагу учасників обговорення проєктів на необхідності врахування пропозицій, висловлених експертними комісіями під час акредитації освітніх програм, стейкхолдерами та здобувачами освіти в ході останнього їхнього анкетування стосовно якості надання освітніх послуг за діючими освітніми програмами.

Члени робочих груп зауважили, що в умовах сьогодення майбутні вчителі трудового навчання, за оновленими освітніми програмами, мають здійснювати внутрішню та міжнародну мобільність в рамках освітнього стажування, опановувати осучаснений зміст дисциплін за вибором, у тому числі, в рамках неформальної освіти на платформами масових відкритих онлайн-курсів.

Робота над вдосконаленням, запропонованих робочими групами і розміщеними на сайті кафедри теорії і методики технологічної освіти проєктами освітніх програм «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» першого-третього рівнів вищої освіти триватиме впродовж наступних двох місяців. Пропозиції можна надсилати на ел. пошту tmto1@gsuite.pnpu.edu.ua

You may also like...