АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015.36 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ) ТА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014.10 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ТРУДОВЕ НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ)

У другому семестрі 2022-2023 навчального року на факультеті математики, природничих наук та технологій реалізується програма внутрішньої академічної мобільності студентів. Радо зустріла нових студентів кафедра технологічної та професійної освіти!

Студентки Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка опановують навчальні дисципліни з різних спеціальностей. Зокрема, зі спеціальності 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) студентки Ольга Базарна та Вікторія Трофімова вивчають дисципліну «Матеріалознавство виробів легкої промисловості» (викладач – старший викладач Куценко Т. В.). Зі спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) студентки Інна Бут та Алла Козленко оволодівають знаннями з «Основ дизайну» (викладач – доцент Мироненко Н.В.).

З перших днів навчання супроводжує студентів координатор – доцент Чистякова Л. О., яка консультує студенток з організаційних та інших питань, які виникають у процесі навчання.

Зазначимо, що двоє студентів нашого факультету спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Владислав Губар та Ірина Ліснича також беруть участь у академічній мобільності і вивчають «Основи дизайну» в ПНПУ ім. В. Г. Короленка.

Зичимо студентам результативного навчання, нових здобутків і досвіду!

Інформацію підготувала доцент Чистякова Л.О.

You may also like...