ЗА ПРОГРАМОЮ ВНУТРІШНЬОЇ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ РОЗПОЧАЛИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015.36 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ)

На основі договору про співпрацю між Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка та до Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький) упродовж другого семестрі 2022-2023 навчального року студентки нашого університету Ольга Базарна та Вікторія Трофімова вивчають дисципліну «Матеріалознавство виробів легкої промисловості» в Кропивницькому. Заняття проводяться дистанційно на платформі Moodle старшим викладачем кафедри технологічної та професійної освіти Т. В. Куценко.

Супроводжують освітній процес студентів, консультують та здійснюють організаційну підтримку координатор від ЦДУ ім. В. Винниченка – доктор педагогічних наук, доцент кафедри технологічної та професійної освіти Л. О. Чистякова та координатор від ПНПУ імені В.Г. Короленка – кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Борисова. Зичимо студенткам результативного навчання, нових здобутків і досвіду!

You may also like...