НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ТА ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ ЗАХОДУ «ПРОТИМІННА БЕЗПЕКА»

У зв’язку з військовим станом  в Україні, значними загрозами, що пов’язані із виявленням мінно-вибухових предметів цивільним населенням, військовим фахівцем проведено 27  лютого 2023 р. інформаційно-роз’яснювальна роботу для освітян ПНПУ імені В. Г. Короленка. До заходу долучились студенти, науково-педагогічні та педагогічні працівники факультету технологій та дизайну.

Науково-педагогічні, педагогічні працівники та здобувачі освіти були проінформовані про вибухонебезпечні пристрої, які може зустріти цивільне населення на території України.

У ході заходу було проведено  інструктаж з питань безпеки життєдіяльності, правил поводження з невідомими предметами та вибуховими пристроями. Зацікавила присутніх наочна демонстрація вибухонебезпечних пристроїв та пояснення специфіки їхньої уражуючої дії.

Сучасна ситуація потребує від працівників освіти і студентів набуття та поглиблення знань, необхідних для забезпечення особистої безпеки, знання безпекових правил із поводження із вибухонебезпечними пристроями.

You may also like...