У педагогічному університеті відбувся методичний семінар з безпечної освіти під час війни

На кафедрі виробничо-інформаційних технологій та БЖД 10 травня 2023 р. відбувся методичний семінар «Огляд онлайн-курсу “Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни”: зміст, цілі та методи навчання».

Учасників семінару привітала очільниця факультету технологій та дизайну доцентка Юлія Срібна. У вступному Юлія Анатоліївна наголосила на важливості розширення та  поглиблення знань з питань організації безпечного освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу. У заході взяли участь учителі ліцею №6 «Лідер»Полтавської міської радита науково-педагогічні працівники, які викладають безпекознавство в галузі на факультеті педагогічної і мистецької освіти (доцентка Оксана Вашак, старша викладачка Наталія Ремезова, доцент Костянтин, старша викладачка Яніна Рева), факультеті комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки (доцент Олександр Мамон, доцент Олексій Хорольський).

Завідувачка кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності Оксана Кудря зазначила, що в Україні стартував безплатний онлайн-курс «Спільно до навчання: ефективна та безпечна освіта під час війни», розроблений у співпраці провідних експертів ГС «Освіторія» зі студією онлайн-освіти EdEra, МОН та за підтримки дитячого фонду ЮНІСЕФ і призначений для шкільних вчителів, директорів і адміністрації. Усі учасники семінару матимуть можливість познайомитися з основними концепціями та методиками, які використовуються в онлайн-курсі. Учителі зможуть у подальшому, пройшовши цей курс, підвищити кваліфікацію. Викладачі педуніверситету в межах освітніх компонентів «Безпекознавство» та «Цивільний захист» матимуть можливість залучати студентів до неформальної освіти.

Більше інформації за посиланням http://surl.li/gynky

You may also like...