ДОДАТКОВІ ОСВІТНІ ПОСЛУГИ КАФЕДРИ ОСНОВ ВИРОБНИЦТВА ТА ДИЗАЙНУ

Завершилося навчання працівників АТ “ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО” за сертифікатною освітньою програмою «ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ МІНІМУМ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ, ЩО ЗАЛУЧАЮТЬСЯ ДО ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ НА ВИРОБНИЦТВІ ПЕРСОНАЛУ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ СФЕРИ», яку зреалізувала доцент кафедри основ виробництва та дизайну Тетяна БОРИСОВА.

Слухачі програми – майстри виробничих ділянок, інструктори, інженери, провідні фахівці підприємства – пройшли навчання з викладачами ПНПУ імені В. Г. Короленка за такими темпами :

1. Навчально-методичне забезпечення та організація неформального навчання на виробництві енергетичної сфери (Тетяна Борисова).

2. Психологічний мінімум. Особливості, умови та фактори навчального процесу дорослих (Тетяна Борисова).

3. Педагогічний мінімум. Основи планування, методи, прийоми та форми навчального процесу при професійному неформальному навчанні на виробництві (Тетяна Борисова).

4. Актуальні питання використання сучасних інформаційних освітніх технологій при дистанційний формі навчання фахівців та робітників енергетичної сфери (Любов Хоменко).

5. Педагогічний коучинг. Технології ефективної комунікації: активне слухання, ефективний зворотній зв’язок при використанні онлайн сервісів у професійній освіті (Тетяна Борисова).

Сертифікати отримали 30 слухачів. Навчання за сертифікатною освітньою програмою можуть пройти фахівці різних галузей знань та виробничої сфери, які задіяні у організації та реалізації неформальної освіти (первинна підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації), та інших зацікавлених осіб. Зміст програми може бути адаптований до потреб замовника.

You may also like...