ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ВИРОБНИЧО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ  ЗАЛУЧАЮТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ДО НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Науково-педагогічні працівники кафедри фиробничо-інформаційних технологій та БЖД постійно працюють зі студентами наукових груп за проблемою, залучають їх до участі у Всеукраїнських та Міжнародних науково-практичних конференціях, публікації статей.

Наприкінці березня 2023 року викладачі кафедри разом зі студентами спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) прийняли участь у VІІІ всеукраїнській  науково-практичній  інтернет-конференції  «ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ СИСТЕМ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ЗАХИСТУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ» (м. Полтава)

У ході конференції були розглянуті: актуальні питання інтеграції України до ЄС з питань охорони праці та збереження здоров’я людини; оцінювання ризику небезпек, що виникають у виробничому середовищі; удосконалення менеджменту охорони праці на основі державних і міжнародних стандартів та систем управління професійною безпекою; формування передумов для стабільного зниження рівня травматизму, професійних захворювань та запобігання аварійним ситуаціям; проблеми безпеки життєдіяльності – шляхи вирішення, перспективи; надзвичайні ситуації та шляхи їх попередження; екологічна безпека довкілля та ін.

У конференції прийняли участь викладачі кафедри ВІТ та БЖД, студенти наукових груп за проблемою. За результатами конференції видано збірник матеріалів. Здобувачі освіти мають одноосібні публікації та публікації у  співавторстві.

You may also like...