ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ З КОЛЕКТИВОМ ГАДЯЦЬКОГО КОЛЕДЖУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

21 квітня відбулася зустріч викладачів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка із випускниками та адміністрацією Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського. Під час робочої наради з директором коледжу, заслуженим працівником культури України, відмінником освіти України Анатолієм Насменчуком представники ПНПУ імені В. Г. Короленка обговорили співпрацю закладів освіти. Декан факультету технологій та дизайну Юлія Срібна зауважила наявну взаємну підтримку освітніх установ у  галузі мистецьких та просвітницьких івентів. Завідувач кафедри культурології Олександр Лук’яненко наголосив на гарній традиції випускників коледжу продовжувати здобуття освіти у стінах ПНПУ.

У великій актовій залі зібралися четвертокурсники всіх спеціальностей (Менеджмент соціокультурної діяльності (Організація діяльності вокального колективу, Організація діяльності інструментального колективу, Видовищно-театралізовані заходи), Хореографія (Народна хореографія), Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (Декоративно-прикладне мистецтво). Під час заходу зі студентською молоддю викладачі педуніверситету провели інформаційно-роз’яснювальну роботу про особливості вступної кампанії  2023 р. Доцентка Юлія Срібна розповіла про матеріальну базу університету та широкі можливості надання освітніх послуг. Вона розкрила питання про специфіку навчання на факультеті технологій та дизайну.

Доцент Олександр Лук’яненко презентував освітні програми кафедри культурології, розповів про специфіку теоретичної та практичної підготовки, наукової роботи студентів, волонтерства, навчання за кордоном та участі у творчих колективах закладу вищої освіти. Доцентка Рената Винничук презентувала молоді історії плеяди випускників кафедри, котрі в свій час, як і вона, навчалися у Гадячі. Вона зупинилася на можливості навчання студентів за скороченим терміном навчання на бакалавраті.

На заході була присутня випускниця кафедри культурології Ліля Рудецька, котра на власному досвіді показала всі етапи становлення молодого працівника соціокультурної сфери – від отримання диплома у  Гадяцькому фаховому коледжі культури і мистецтв до працевлаштування з дипломом Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та підтримкою колективу кафедри культурології уже через роки після полишення стін alma mater.

Декан факультету природничих наук та менеджменту презентував студентам освітні програми, що діють на кафедрах цього структурного підрозділу ПНПУ. Молодь цікавилася правилами прийому та вимогами вступу на освітні програми з хореографії та менеджменту. Майбутні абітурієнти отримали відповіді на питання щодо термінів вступної кампанії, вартості навчання та умов проживання студентів у гуртожитках.

You may also like...