У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика», присвячена Всесвітнім дням цивільної оборони та охорони праці

28 квітня 2023 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка з ініціативи кафедри виробничо-інформаційних дисциплін та безпеки життєдіяльності відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Безпека життя і діяльності людини: теорія та практика», присвячена Всесвітнім дням цивільної оборони та охорони праці.   

З вітальним словом до учасників конференції звернулася ректорка університету професорка Марина Гриньова. Вона відзначила надзвичайну актуальність тематики конференції, адже питання безпеки життєдіяльності, цивільної оброни та працеохоронної діяльності в умовах сьогодення є багатоаспектними саме через постійні загрози з боку країни-агресора та ведення бойових дій на території України. Марина Вікторівна зауважила, що в умовах воєнного часу важливим внеском учених, педагогів є обмін досвідом з питань цивільного захисту, безпекознавства та охорони праці з метою збереження життя, здоров’я і працездатності людини у процесі її діяльності.

Більше інформації за посиланням http://surl.li/gsvjn

You may also like...