ДОЦЕНТКА РЕНАТА ВИННИЧУК ПРАЦЮЄ З ВИПУСКНИКАМИ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ ПОЛТАВИ

Доцентка кафедри культурології, кандидатка педагогічних наук Рената Винничук тісно співпрацює з мистецькими колективами Полтави. У 2023 році вона вже працювала з обдарованою молоддю з арт-студії «Браво» (керівниця колективу – Світлана Зубенко), допомагаючи виробити цінні рекомендації на присвоєння почесного звання «Народний художній колектив» як членкиня оглядової комісії театрального напрямку Департаменту освіти і науки з почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив».

А в квітні Рената Володимирівна як незалежний експерт входила до складу екзаменаційної комісії, що оцінювала рівень знань та умінь вихованців арт-гуртка «Браво» Комунального закладу «Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області» разом із заслуженим працівник освіти України, директоркою закладу Валентиною Дрозд та відмінник освіти України, завідувачкою методичним відділом Тетяною Палієнко.

Навчальна програма гуртка спрямована на формування всебічно розвиненої особистості дитини засобами театрального мистецтва, розвиток акторських здібностей, сценічної культури мовлення, формування у вихованців театральної культури як важливої невід′ємної частини їхньої духовної культури, виховання естетично розвиненої особистості. Це вже шостий випускний іспит вихованців арт-студії «Браво». Рената Винничук привітала цьогорічних випускників Максима Ярошенка, Софію Лаптєву та Анастасію Конюшенко з успішною здачею іспитів для отриманням посвідчень про здобуття позашкільної освіти. Доцентка кафедри культурології запросила вихованців гуртка продовжувати освіти у Полтавському національному педагогічного університеті імені В. Г. Короленка.

You may also like...