СТУДЕНТИ-КУЛЬТУРОЛОГИ ДОЛУЧАЮТЬСЯ ДО СОЦІОКУЛЬТУРНИХ ЗАХОДІВ У ГРОМАДАХ

Здобувачка освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Анастасія Юрова взяла участь у благодійному концерті до Дня матері «Матусю, голубонько, благословенна тричі будь!», що відбувся на базі Яреськівського сільського будинку культури Шишацької селищної громади Миргородського району Полтавської області.

Анастасія була запрошена директоркою закладу культури, Тетяною Шульгою, у якості ведучої соціокультурного заходу. Студентка групи К-25 продемонструвала уміння й навички роботи з залом. Дівчина закріпила уміння кооперації з творчими колективами за лаштунками великих івентів, працюють з самодіяльним ансамблем народної пісні «Мальви» та ансамблем «Сузір’я», танцювальним колективом «Елегія», самодіяльним народним танцювальним колективом «Юмана» та солістками, котрі виконували українські народні та авторські пісні, а також твори української естради.

Захід переслідував також благодійну мету, тому гостями події була зібрана значна сума коштів, що буде направлена на допомогу бійцям Збройних сил України.

You may also like...