ВИКЛАДАЧІ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ – УЧАСНИКИ НАУКОВОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ «ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ СУЧАСНОЇ НАУКИ ТА ОСВІТИ»

Однією з визначальних характеристик факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка є співпраця із закладами вищої освіти, установами та організаціями України, які функціонують у руслі розробки стратегій професійного розвитку учителів трудового навчання та технологій в умовах воєнного стану. Традиційним є науково-педагогічне співробітництво з Державним вищим навчальним закладом «Донбаський державний педагогічний університет», зокрема з факультетом початкової, технологічної та професійної освіти.

18 травня 2023 р. в режимі онлайн почала свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Перспективні напрями сучасної науки та освіти». Пленарне засідання було присвячене обговоренню проблем та перспектив наукових досліджень інноваційних підходів у технологічній освіті в умовах сьогодення. Дискусійний майданчик працює на платформі Meet.

У роботі конференції узяли участь науково-педагогічні працівники 20 освітніх закладів України.

Декан факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В.Г. Короленка Юлія Срібна привітала наших партнерів із початком роботи наукової конференції, презентувала творчий доробок викладачів та студентів нашого Університету, окреслила перспективи науково-педагогічного співробітництва.

У виступах учасників конференції були розкриті актуальні питання технологічної та професійної освіти. Були здійснені презентації наукових розвідок з теоретичних аспектів реалізації інноваційних підходів в технологічній та професійній освіті, особливостей наукових розвідок інноваційних підходів в технологічній і професійній освіті. Науковці обмінялись набутим досвідом, який сприятиме осучасненню технологічної галузі освіти.

You may also like...