МУЗЕЙНИЙ КВЕСТ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ РАЗОМ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ОСВІТИ КАФЕДРИ КУЛЬТУРОЛОГІЇ

Студенти спеціальності 034 Культурологія стали співорганізаторами та учасниками заходів для школярів у Полтавському літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного. Під час культуролого-музеєзнавчої практики молодь долучилася до гри-квесту для учнів молодших та середніх класів «Чарівний сад Панаса Мирного». Руханка для малечі включала в себе екологічну вікторину, загадки та подорож до рослинних об’єктів на садибі Панаса Мирного.

Після активного вивчення території музею студенти разом із маленькими відвідувачами працювали у межах майстер-класу «Ведмежата». Це новий музейний продукт Літературно-Меморіальної садиби-музею Панаса Мирного, котрий був представлений вперше і тепер буде проводитися кожного року в цей день. Медведик Панаса Мирного, якому понад 120 років, за переказами належав дітям письменника, і цей день вважається його днем народження.

На ньому діти разом зі студентами-культурологами із захопленням виготовляли своїх клишоногих друзів із паперу. При виготовленні ведмежат діти задіяли свою фантазію, креативність та розвивали дрібну моторику рук.

You may also like...