ТЕМАТИЧНА ЗУСТРІЧ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ВІТ ТА БЖД ЗІ ШКОЛЯРАМИ ЛІЦЕЮ №6 «ЛІДЕР» ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Викладацький склад кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності продовжує співпрацю із закладами загальної середньої освіти. 13 лютого 2023 року для учнів 3-А класу ліцею №6 «Лідер» Полтавської міської ради викладачі провели тематичну зустріч «Поради для учнів до Дня безпечного Інтернету», що була приурочена до Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

Під час зустрічі модератор заходу доцентка Любов Хоменко та аспірантка Ярина Коваленко ознайомили учнів з основами безпечного користування Інтернетом. Науковці разом зі школярами опрацювали завдання із прикладами загроз, які діти можуть зустріти у мережі.

Викладачі у роботі з учнями задля ефективного засвоєння ними інформації використали інтерактивні вправи. Це допомогло дітям не лише опанувати, але і закріпити правила безпечної поведінки в комп‘ютерній мережі, навчитися отримувати від користування Інтернетом користь.

Наприкінці зустрічі усі учні отримали в дарунок розмальовки-ребуси. Їх запросили до участі у творчому конкурсі, що проводитиметься кафедрою. Класний керівник Наталія Стеценко висловила вдячність науковцям педагогічного університету за інформаційно-ємкий і корисний та динамічно проведений захід “Подорож улюбленого героя всесвітньою павутиною Інтернет”.

You may also like...