СПІВПРАЦЯ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ВІТ ТА БЖД З ОСВІТЯНАМИ ЛІЦЕЮ №6

8.02.2023 та 9.02.2023 викладачами кафедри виробничо-інформаційних технологій та безпеки життєдіяльності проведено тренінг для вчителів ліцею № 6 «Лідер» на тему «Протидія кібербулінгу або лайфак, як користуватися інтернетом безпечно». Захід відбувся рамках Міжнародного День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Полтавський національний університет імені В. Г. Короленка мав можливість долучитися до проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом.

Учасників тренінгу привітала очільниця факультету технологій та дизайну, доцентка Юлія Срібна, зауваживши актуальність співпраці педуніверситету та школи у вирішенні важливих для сьогодення освітніх завдань.

 Даний захід став приводом для обговорення потенційних загроз від онлайн-ресурсів, соціальних мереж, торгових майданчиків у мережі. Викладачі кафедри разом із освітянами розглянули прояви інтернет-небезпек в освітньому середовищі, у ході заходу було висвітлено головні аспекти протидії кібербулінгу, проаналізовано статистику в Україні і в світі використання соціальних мереж різними віковими групами. Читати більше за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/spivpraczya-naukovcziv-pnpu-imeni-v-g-korolenka-ta-osvityan-liczeyu-№6.html

You may also like...