Професіоналізм працівників факультету технологій та дизайну сприяє плідній співпраці між закладами вищої освіти України

Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди висловлює глибоку повагу та подяку факультету технологій та дизайну Полтавського національного університету імені В. Г. Короленка, особисто ректорці університету Марині Гриньовій і очільниці факультету Юлії Срібній за плідне співробітництво та всебічну підтримку.

Напередодні Дня науки рішенням Вченої ради від 18 травня 2023 року звання Почесного доктора Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди було присвоєно Володимиру Семиноженку, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку Національної академії наук України, заслуженому діячу науки і техніки України, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, голові Північно-Східного наукового центру Національної академії наук України.

Під час заходу відбулася урочиста церемонія вручення клейнодів Почесного доктора ХНПУ імені Г. С. Сковороди. Диплом і мантію, що підтверджують високе звання, вченому передав ректор Юрій Бойчук. Мантію для урочистої події якісно та у найкоротші терміни виготовили працівники факультету технологій та дизайну Полтавського національного університету імені В. Г. Короленка. Колектив Сковородинівського університету вражений настільки професійним та чуйним ставленням, що дозволило зміцнити дружбу та зберегти партнерські відносини між закладами вищої освіти, вдячний за допомогу та сподівається на подальшу не менш плідну співпрацю.

You may also like...