Голова Ради молодих учених Олександр Лук’яненко взяв участь у роботі IV Всеукраїнського форуму Рад молодих вчених

19 жовтня 2023 р. відбувся IV Всеукраїнський форум Рад молодих учених України. Цього року захід відбувся в online-форматі та об’єднав понад 100 учасників. Форум був присвячений активізації співпраці між молодими вченими, представниками інститутів громадянського суспільства, органами державної влади. Серед завдань заходу – встановлювати зв’язки з іноземними партнерами, а також обмінюватися напрацюваннями у питаннях проблем і можливостей впровадження та масштабування розробок молодих вчених, сприяти розвитку наукового потенціалу, зокрема із залученням міжнародної підтримки. Традиційною метою лишался популяризації наукової та науково-технічної діяльності молодих учених.

Особливістю IV Форуму був оновлений формат проведення, під час якого на панельні дискусії приєднувалися представники інститутів громадянського суспільства, також новацією стало залучення міжнародних учасників, що дозволило поспілкуватися і задати питання іноземним партнерам. Представлення доповідей відбувалося у вигляді постерів, що сприяло висвітленню як здобутків, так і проблем та можливостей впровадження розробок молодих вчених.

Детальна інформація за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/golova-rady-molodyh-uchenyh-oleksandr-lukyanenko-vzyav-uchast-u-roboti-iv-vseukrayinskogo-forumu-rad-molodyh-vchenyh.html

You may also like...