Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри теорії і методики технологічної освіти з учнями полтавських шкіл

24 жовтня 2023 р. відбулася зустріч ліцеїстів 6-Н класу Наукового ліцею  № 3 Полтавської міської ради та ліцеїстів 3-Г й 4-А класів Ліцею № 6 «Лідер» Полтавської міської ради з викладачами і студентами факультету технологій та дизайну.

Учасників зустрічі привітав завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти професор Андрій Цина. Він відзначив, що на факультеті готують майбутніх вчителів технологій, які у подальшому продовжують свою трудову діяльність у школах міста та області. Професорка Валентина Титаренко зауважила, що саме вчителі трудового навчання та технологій Наталія Дубик й Віктор Захарчук, які працюють у Науковому Ліцеї № 3, є випускниками факультету технологій та дизайну та запросила учнів і вчителів відвідати факультетський музей для ознайомлення зі студентськими роботами різних видів декоративно-прикладної творчості.

Детальна інформація за посиланням: http://pnpu.edu.ua/news/proforiyentaczijna-zustrich-vykladachiv-kafedry-teoriyi-i-metodyky-tehnologichnoyi-osvity-z-uchnyamy-poltavskyh-shkil.html

You may also like...