Студенти факультету технологій та дизайну взяли участь у науковому шоу

Здобувачі освіти факультету технологій та дизайну стали учасниками наукового шоу «Інтелектуальний бій», що проходило 25 жовтня у рамках Міжнародного тижня відкритого доступу, який світова спільнота відзначає щороку в останній тиждень жовтня. Захід був організований бібліотекою імені М. А. Жовтобрюха з метою популяризації науки та демонстрація її місця в повсякденному житті людини.

Ведучою наукового шоу була завідувачка сектору культурно-просвітницької роботи відділу науково-методичної та культурно-просвітницької роботи бібліотеки, магістрантка кафедри культурології Любов Андрух. Учасники, поділені на дві команди повинні були обрати ігрове поле, що містило блоки із запитаннями з різних галузей науки, демонструючи знання з фізики, математики, біології, хімії, історії та інших царин.

Окрім можливості «інтелектуальних перегонів», учасники ознайомилися з тематичними авторськими інформаційними повідомленнями студенток IV курсу спеціальності 034 (Культурологія) факультету технологій та дизайну Мирослави Романенко й Олександри Пятак, які проходять практику в університетській бібліотеці. Олександра підготувала відеоролик про те, чому кожному з нас так важливо розширювати власні наукові знання. А Мирослава представила інформацію про стрит-арт як течію сучасного мистецтва та використання в ній наукових даних.

You may also like...