Студенти факультету технологій та дизайну відвідали Український католицький університет

З 12 по 14 жовтня 2023 року за сприяння ректорки Марини Гриньової та  координаторки ветеранського простору Плюс Плюс++ Юліани Линник  відбувся візит студентів й працівників Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка до одного з провідних закладів вищої освіти України – Українського католицького університету. До складу делегації ввійшли, як представники студентської ради, студенти факультету технологій та дизайну Яна Ніколаєнко, Роман Гарець, Іван Навроцький, Артем Тимша.

Метою візиту був обмін знаннями й досвідом та налагодження співпраці між університетами. Програма візиту складалася з трьох днів, які включали зустрічі з представниками адміністрації та студентською спільнотою, екскурсії та активності.

Делегація ПНПУ імені В. Г. Короленка ознайомилась з особливостями облаштування Українського католицького університету. Відбулася зустріч з  ректором УКУ Тарасом Добком, під час якої присутні мали змогу обговорити різноманітні питання.

У ході візиту відбулася зустріч з представниками студентського самоврядування та координаторами студентських організацій. Під час зустрічі з керівницею проєктів та програм, працівницею деканату студентського життя Мартою Гулою дізналися про особливості діяльності даної структури університету.

Ще однією подією дня була зустріч з керівницею Центру абітурієнта УКУ Ганною Турчиновською, яка поділилась особливостями проведення вступної кампанії та розповіла про основні заходи, спрямовані на популяризацію університету серед школярів України.

Магістр Колегіуму Юрій Козловський надав інформацію про структуру Колегіумів, про організацію побуту та процедуру поселення й виселення студентів. Заступниця керівника Колегіуму з адміністративної роботи Оксана Жолдак провела ознайомчу екскурсію Колегіумами.

Інформацивною була зустріч з керівником Офісу ректора Остапом Мачинським, який розповів про ключові моменти розвитку ветеранської справи в Українському католицькому університеті.

Наприкінці візиту делегація ПНПУ імені В. Г. Короленка відвідала перлину архітектури Львову – Будинок вчених. Відбулася екскурсія центральними вуличками міста.

Колектив ПНПУ імені В. Г. Короленка висловлює слова вдячності Українському католицькому університету за теплий прийом та продуктивну співпрацю.

You may also like...