Викладачі і студенти факультету технологій та дизайну відвідали  ветеранський простор Плюс Плюс

6 листопада 2023 року  студенти першого та другого курсів освітньої програми «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» разом із кураторами груп Ларисою Гриценко, Оксаною Кудрею,  Наталією Нагорною, Анною Шовковою провели зустріч у ветеранському просторі Плюс Плюс.

Під час зустрічі деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна наголосила на важливості емоційної підтримки всередині студентськоі спільноти, вибудовуванні дружніх стосунків між студентами різних груп, курсів та освітніх програм.

Координаторка ветеранського простору Плюс Плюс Юліана Линник відзначила, що в умовах воєнного часу психологічної підтримки потребують як військові, так і різні категорії цивільного населення – родини ВПО,  школярі та студентська молодь, вчителі й педагоги.

Задля підтримки ментального здоров’я було проведено гру «Як ти?», що дозволила кожному зосередитися на собі, на власних думках, проговорити важливі речі. В рамках зустрічі студенти і викладачі мали можливість поспілкуватися, обговорити актуальні для сьогодення питання та плани на майбутнє.

У ході зустрічі майбутні вчителі технологій проявили свої креативні здібності та змайстрували листівки із побажаннями для наших захисників. Координаторка ветеранського простору Плюс Плюс Юліана Линник зауважила, що такі обереги підіймають настрій наших хлопців, які перебувають на лікуванні у військовому шпиталі

You may also like...