Студенти й викладачі кафедри культурології зустрілися з письменницею Марією Титаренко

Здобувачів освіти кафедри культурології разом із завідувачем кафедри Олександром Лук’яненком та доцентками Вітою Дмитренко й Ренатою Винничук відвідали презентацію книги Марії Титаренко «Не музи, а м’язи: 50 вправ із творчопису».

Марія Титаренко – кандидатка наук із соціальних комунікацій, доцентка кафедри медіакомунікацій Українського католицького університету. Серед головних питань, які вона підняла перед слухачами, були: Як побудувати текст? Як знайти власний стиль? Як перевірити самого себе? І нарешті — як писати ще краще? Презентація поєднувала у собі елементи майстер класу, у ході якого гості познайомилися з техніками тренування з креативного письма.
Письменниця, експертка з комунікацій й медіадослідниця Марія Титаренко розповіла про процес написання книги та познайомила з окремими з 50 різноманітних авторських вправ із творчописання.

Лекція показала легкий стиль письма та лекторської майстерності М. Титаренко. Здобувачі освіти познайомилися з техніками, спрямованими на тренування креативного письма, на вироблення та увиразнення власного авторського почерку.

You may also like...