Відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти  спеціальності 014.10 «Середня освіта (трудове навчання та технології»

На кафедрі теорії і методики технологічної освіти відбувся у змішаному форматі захист курсових робіт здобувачів освіти  спеціальності 014.10 «Середня освіта (трудове навчання та технології».

Здобувачів освіти привітала деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна, яка наголосила, що важливою складовою професійної підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій є науково-дослідна робота, яка з одного боку дозволяє реалізувати на практиці знання та навички, набуті під час вивчення фахових дисциплін, з іншого – зорієнтована на власний науковий пошук студента.

Професор Андрій Цина відзначив, що захист курсових робіт – це важливий складник освітнього процесу та значущий етап у студентському академічному розвитку, де здобувачі вищої освіти мають можливість продемонструвати свої знання, навички та свій науково-творчий потенціал.

Роботи та відповіді студентів груп ТД-41денної та заочної форм організації навчання були відзначені членами комісії, до складу якої увійшли професор Андрій Цина, доцентка Оксана Кудря, асистентка Наталія Нагорна.

Під час захисту курсових робіт  студенти продемонстрували глибоке розуміння основних понять теорії і методики технологічної освіти, а також вміння визначати можливі проблеми та розробляти ефективні стратегії їх вирішення. Це свідчить про високий рівень знань та навичок, які вони отримали під час навчання, і про їх здатність застосовувати їх на практиці.

Захист курсових робіт став чудовою нагодою для студентів – майбутніх учителів трудового навчання та технологій повчитися виступам перед аудиторією, щоб упевнено висловлювати свої думки та взаємодіяти зі слухачами. Ці навички є важливими для майбутніх учителів трудового навчання та технологій, завдання яких – бути вмілими комунікаторами та наставниками у навчальному процесі.

You may also like...