Факультет технологій та дизайну долучився до проведення культурно-просвітницького воркшопу «Казкове світло на захисті дитинства»

1 грудня 2023 року здобувачі освіти, науково-педагогічні та педагогічні працівники факультету технологій та дизайну прийняли активу участь у проведенні культурно-просвітницького воркшопу «Казкове світло на захисті дитинства», який відбувся у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка.

На локації факультету технологій та дизайну учасників заходу зустріла деканка Юлія Срібна, яка привітала гостей з прийдешнім святом Святого Миколая та запросила на навчання на факультет творчих особистостей. Юлія Анатоліївна запропонувала усім охочим взяти участь у майстер-класах із виготовлення святкових прикрас.

Учні разом зі студентською молоддю творчо і натхненно співпрацювали над створенням новорічного декору. Допомагали школярам у реалізації їх творчих задумів модераторка локації, заступниця деканки з виховної роботи Наталія Орлова та здобувачі освіти факультету технологій та дизайну: Тетяна Макарчук, Єлизавета Летюка, Аліна Широка, Ксенія Ус, Андріана Руснак, Ірина Карпенко, Вадим Булига, Вячеслав Таран та Олександр Приходько. Локація ФТД гостинно прийняла понад 150 школярів із різних закладів загальної середньої освіти.

Під час заходу гостей супроводжували та знайомили з університетом Алла Козленко, Артем Тимша, Роман Гарець, Артем Батьковський, Яна Ніколаєнко та Анастасія Федоренко.

You may also like...