Відбувся захист курсових робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015.00 Професійна освіта (Дизайн), 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості).

Відбувся захист курсових робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 015.00 Професійна освіта (Дизайн), 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості).

Дар’я Глущенко презентувала роботу за темою «Проєктування колекції жіночого одягу в романтичному стилі», у процесі якої розроблено та обґрунтовано конструкцію та композицію вечірньої сукні, змодельовано лекала та підібрано конфекційну картку. Керівник роботим к.п.н,, доц. Борисова Т.М.

Однією з кращих робіт відзначено дослідження Ірини Даценко за темою «Особливості дизайн-проєктування інтер’єру бібліотеки». Ірина у процесі дослідження проаналізувала існуючі простори бібліотек традиційні та інноваційні, вимоги до організації бібліотечного простору, презентувала кращі дизайн-проекти, спроектувала простір читальної зали у стилі каньйону. Керівник роботи ас. Кропивка О.Г.

Оригінальним було дослідження Тетяни Макарчук за темою «Дизайн інтер’єрів готелю у етностилі». У процесі якого студентка визначила стилістичні рішення етнодизайну приміщень готельних комплексів та запропонувала дизайн-ергономічний аналіз кращих зразків оформлення готельних кімнат у етностилі. Керівник роботи к.п.н., ст. викл. Орлова Н.С.

Анастасія Медвєдєва презентувала результати дослідження на тему «Використання дизайн-графіки у рекламі на транспорті». Вдало презентувала рекламу як інструмент маркетингової комунікації, розкрила переваги реклами на транспортних засобах та особливості трендів графічного дизайну. Керівник роботи к. п. н., ст. викл. Орлова Н. С.

Члени комісії (завідувач кафедри професійної освіти, дизайну та безпеки життєдіяльності, професор Євген Кулик, доцент Тетяна Борисова, старший викладач Наталія Орлова) відзначили роботи Інни Бут, Дар’ї Глущенко, Ірини Даценко, Тетяни Макарчук та Анастасії Медвєдєвої.

You may also like...