Зустріч зі здобувачами освіти Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва

26 січня 2024 року викладачі кафедри професійної освіти, дизайну та БЖД та кафедри теорії і методики технологічної освіти зустрілися зі здобувачами освіти Полтавського фахового коледжу транспортного будівництва, що отримують освіту за спеціальністю 5.05050204 «Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин та обладнання».

Доцент Петро Молчанов розповів студентській молоді про нову освітню програму «Професійна освіта (Транспорт. Логістика)», яка була відкрита на кафедрі професійної освіти, дизайну та БЖД у цьому навчальному році, поінформував стосовно особливостей підготовки майбутніх фахівців у сфері транспорту і логістики, можливостей їх подальшого працевлаштування. У діалоговому спілкуванні зі здобувачами освіти Петро Олександрович зосередив їх увагу щодо денної та заочної форми навчання, можливостей поєднання освіти та професійної діяльності за фахом.

Доцентка Оксана Кудря надала інформацію про інші освітні програми, за якими здійснюється навчання здобувачів освіти на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. Відповіла на запитання щодо бюджетної та комерційної форми навчання, розповіла про можливості поєднання навчання за різними освітніми програмами в Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка.

You may also like...