У ПНПУ імені В. Г. Короленка акредитовано освітньо-професійну програму «Культурологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

28 березня 2024 р. на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти ухвалили позитивне рішення щодо акредитації освітньо-професійної програми «Культурологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка. Освітньо-професійна програма «Культурологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти реалізується на кафедрі культурології (завідувач кафедри – професор Олександр Лук’яненко, гарантка – доцентка Рената Винничук).

Експертна група працювала у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка з 29 до 31 січня 2024 р. у віддаленому (дистанційному) режимі з використанням технічних засобів відеозв’язку. Відповідно до наказу № 19-Е від 12 січня 2024 р. до складу експертної групи ввійшли кандидатка філософських наук Тетяна Вікторівна Власевич, (Львівський національний університет імені Івана Франка), кандидат філософських наук Тетяна Василівна Сулятицька (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка) та здобувач вищої освіти Назар Михайлович Никифоров (Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка).

Комісія зауважила, що колектив кафедри культурології демонструє високопрофесійну та згоджену роботу на факультету технологій та дизайну під керівництвом доцентки Юлії Срібної, співпрацюючи з усіма структурними підрозділами закладу вищої освіти, який очолює ректорка професорка Марина Гриньова.

Експертна група дійшла висновку, що реалізація освітньої програми передбачає якісну підготовку фахівців за спеціальністю 034 Культурологія та забезпечує необхідні потреби державних, громадських та приватних інституцій у висококваліфікованих фахівцях з розвитку сфери культури в м. Полтава та Полтавської області.

Професорсько-викладацький склад кафедри культурології на чолі з завідувачем професором Олександром Лук’яненком і гаранткою ОПП доценткою Ренатою Винничук висловлює вдячність членам експертної комісії, галузевої експертної ради, колективу ПНПУ імені В. Г. Короленка, академічній спільноті, стейкголдерам, які активно долучилися до акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Культурологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів здобути якісну освіту в Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка за акредитованою освітньою програмою «Культурологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

You may also like...