Майбутні учителі технологій провели великодній майстер-клас для науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти факультету природничих наук та менеджменту

1 травня 2024 року в рамках творчої співпраці студентська молодь факультету технологій та дизайну спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Аліна Широка, Ірина Карпенко, Аліна Ткаченко, Артем Тимша, Роман Гарець разом із викладачем кафедри теорії і методики технологічної освіти Оксаною Кудрею провели для науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти факультету природничих наук та менеджменту майстер-клас з писанкарства «Великодня писанка».

Майстер-клас з виготовлення традиційних українських писанок зібрав учасників для набуття і поглиблення досвіду, обміну ідеями. Активно долучилася до проведення майстерки студентська молодь – майбутні учителі технологій. Допомагали учасникам заходу в освоєнні автентичної технології декорування писанок Аліна Широка, Ірина Карпенко, Аліна Ткаченко, Артем Тимша, Роман Гарець.

Атмосфера творчості спонукала до дієвого ознайомлення учасників заходу з традиціями українського народу у сфері декоративно-прикладного мистецтва, зокрема його виду – писанкарства. Натхненно вивчали технологію декорування писанки у техніці воскового розпису, створювали декор до Великодніх свят.

You may also like...