ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ПРОФЕСОРКИ ЛЮБОВІ КРАВЧЕНКО З ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ

Професорка кафедри культурології, докторка педагогічних наук Любов Кравченко прочитала гостьову лекцію у Полтавському державному аграрному університеті. У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри будівництва та професійної освіти та здобувачі спеціальності «Професійна освіта».

Професорка прочитала лекцію на тему «Технології професійного саморозвитку і особистісного самотворення креативного менеджера». Любов Кравченко охарактеризувала педагогічні управлінські технології самотворення та реалізації владних повноважень менеджера освіти. Здобувачі освіти дізналися, що технологія здорового способу життя менеджера освіти базується на двох положення – наявності в його свідомості світоглядних стереотипів, які стверджують самоцінність особистого здоров’я, та на чіткому визначенні провідних умов побудови індивідуального способу життя, заснованого на збереженні здоров’я.

Професорка кафедри культурології зупинилася на засобах релаксації (сон, сміхотерапія. лікарські триви, психологічну гімнастику, аутотренінги тощо) та описала індивідуальні засоби катарсису (само підбадьорювання, церковну сповідь, дружбу з талановитими і благородними людьми, художню виконавську творчість, вміння слухати і насолоджуватися музикою, спілкування з природою).

You may also like...