Відбулося літнє засідання Полтавського осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація наукових і практичних працівників технологічної освіти»

5 червня 2024 р. у змішаному форматі на базі Ліцею № 14 «Здоров’я» Полтавської міської ради Полтавської області відбулося засідання Полтавського осередку ГО «Всеукраїнська асоціація наукових і практичних працівників технологічної освіти» з питань впровадження інтегрованого підходу до викладання технологій. У засіданні взяли участь вчителі закладів загальної середньої освіти м. Полтави та Полтавської області, науково-педагогічні працівники кафедри теорії і методики технологічної освіти та здобувачі освіти різних рівнів вищої освіти спеціальності 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Зустріч розпочалася зі знайомства з адміністрацією ліцею, екскурсії  навчальним закладом та Музеєм спорту.

Завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти Андрій Цина зазначив, що діяльність Полтавського осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація наукових і практичних працівників технологічної освіти» має бути спрямована на вирішення актуальних питань технологічної освітньої галузі, популяризувати інноваційні форми проведення уроків трудового навчання та технологій вчителями Полтавської області та покращення змісту професійної підготовки майбутніх учителів технології на засадах інтеграції технологічної та STEM-освіти і робототехніки.

Детальна інформація за покликанням: http://pnpu.edu.ua/news/vidbulosya-litnye-zasidannya-poltavskogo-oseredku-gromadskoyi-organizacziyi-vseukrayinska-asocziacziya-naukovyh-i-praktychnyh-praczivnykiv-tehnologichnoyi-osvity.html

You may also like...