ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ ІЗ ВИПУСКНИКАМИ ВЕЛИКОРУБЛІВСЬКОГО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ ВЕЛИКОРУБЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

8 жовтня 2024 р. викладачі факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка провели профорієнтаційну зустрічі із старшокласниками. На гостини до опорного закладу завітали гаранти освітньо-пофесійних програм першого бакалаврського рівня вищої освіти.

Викладачів нашого Університету радо зустрічала колишня випускниця факультету технологій та дизайну, спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту Великорублівської сільської ради Наливайко Ольга Михайлівна

Декан факультету технологій та дизайну Юлія Срібна привітала учнів і розповіла про особливості навчання на бакалавраті, про участь студентів факультету у наукових дослідженнях, навчанні за кордоном тощо.

До розповіді про навчання на факультеті технологій та дизайну долучилися гарант освітньо-професійної програми «Середня освіта (Технології. STEM)». Вона розповіла про яскраве студентське життя на факультеті технологій та дизайну, насичене і навчанням, і дозвіллям, і просвітницькою діяльністю.

Учні з цікавістю прослухали розповідь учасниці робочої групи з розробки освітньо-професійної програми Професійна освіта (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа) Світлани Огуй.

Під час зустрічі майбутні абітурієнти дізналися від доцента Валерія Титаренка про можливості і перспективи, які вони отримають, обравши для себе спеціальність 015 Професійна освіта (Транспорт. Логістика) у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка.

Ми були раді зустрічі у гостьовому форматі і сподіваємось на подальші зустрічі в університетських аудиторіях!

You may also like...