МАЙБУТНІ КУЛЬТУРОЛОГИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО БЛАГОДІЙНОГО ПІКНІКА

Студенти кафедри культурології долучилися до проведення благодійного «Міського пікніка» просто неба, де полтавці та гості міста мали нагоду провести змістовне дозвілля разом зі своїми родинами та друзями.

Центр культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади спільно зі своїми партнерами підготував для містян різноманітні локації, де учасники дійства обирали собі заняття для душі. Відбувся розіграш подарунків від партнерів Центру культури та дозвілля, працював фудкорт та креативні крафтові виробники, функціонував дитячий простір, спортивна зона та цікаві майстер-класи, діяла затишна релакс-зона, книжкова виставка-продаж, відбувалися заняття з йоги, пленер та працювали яскраві фото-зони. Йшов концерт від талановитих полтавських виконавців та заняття з бачати під відкритим небом.

Міський пікнік став третім завершальним етапом благодійного проекту «Фестиваль можливостей для мам». В рамках проекту було зібрано 65 140 грн 00 коп. Всі кошти передані на реабілітацію Андріани Сусак, яка відстоювала Україну з 2014 року та підірвалася на міні.

За ініціативи стейкголдера спеціальності, директорки закладу культури Оксани Михайленко, студенти-культурологи також долучилися до івенту та допомогали облаштовувати локації, де діти та дорослі могли робити цікаві фото. Працівники Центру культури та дозвілля давали майбутнім культурологам настанови, ділилися професіним досвідом з декорування, що було корисним для набуття студентами навичок естетичного оформлення фотолокацій.

You may also like...