Студенти й викладачі кафедри культурології відвідали презентацію нового культурного діждитал-продукту

 Здобувачі освіти кафедри культурології разом із доценткою Вітою Дмитренко та професором Олександром Лук’яненком стали часниками презентації проєкту «Культурна спадщина в один клік», яку презентує Міжнародний фонд Івана Франка за підтримки Українського культурного фонду. Захід для працівників культурних та креативних індустрій міста та області проходив у Полтавському кразначому музеї імені Василя Кричевського. Новітній продукт, покликаний стати оперативним таргетованим каналом комунікації між культурно-мистецькими закладами й споживачами культурного продукту, презентував професор кафедри історії України Полтавського педагогічного університету та член правління Міжнародного фонду Івана Франка Ігор Сердюк.

Проєкт був цінний у розрізі підготовки культурних менеджерів, бо дозволяє безкоштовно розміщувати інформацію про культурні події (анонси). Потенційним відвідувачам чат-бот «КультPRO» дає можливість вчасно отримувати актуальну інформацію про заходи з урахуванням особистих вподобань без спаму та засилля реклами.

Старт проєкту запланований на вересень 2024 року. Нині тривають презентації у Києві, Полтаві, Одесі, Львові та селі Нагуєвичі, а також онлайн – у форматі відеоконференції на платформі zoom.

You may also like...