Викладачі педуніверситету зустрілися зі старшокласниками Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю

Викладачі педуніверситету зустрілися зі старшокласниками Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю

17 березня 2021 р. завідувачі кафедр факультету технології та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка провели чергову профорієнтаційну зустріч із випускниками 11-х класів Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю під гаслом «Педагог – це престижно!».

Завідувач кафедри теорії і методики технологічної освіти  професор Андрій Цина ознайомив присутніх із освітніми програмами «Середня освіта (Трудове навчання та технології) та «Професійна освіта (дизайн)», «Професійна освіта (технологія виробів легкої промисловості)», вручив учням інформаційний буклет факультету, наголосивши на можливостях освітньо-професійної діяльності, що відкривається перед студентами і випускниками факультету технологій та дизайну. Під час продуктивної та інформаційно насиченої зустрічі старшокласникам продемонстровали презентацію про понад сорокарічну історію факультету, що славиться відомими випускниками і високими досягненнями.

Одинадцятикласникам розповіли про особливості навчально-виховного процесу на факультеті, умови проживання в гуртожитку, інфраструктуру університету. Учні дізналися про навчання, здобутки й можливості, які відкриває опанування пропонованих спеціальностей, насичені виробничі практики, внутрішню і міжнародну академічну мобільність студентів та багато іншого.

Про престижність, значущість і перспективність професій культурологів розповів завідувач кафедри культурології та методики викладання культурологічних дисциплін професор Олександр Лук’яненко.

Школярі ознайомилися з умовами та перевагами участі у предметних олімпіадах з математики, фізики, хімії, біології, географії, перший (дистанційний) тур, яких триватиме в університеті до 23 травня 2021 р. Участь у олімпіадах дасть можливість вступникам здобути до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката ЗНО під час розрахунку  конкурсного балу.

Насамкінець випускники переглянули відеопрезентації пропонованих спеціальностей, котрі підготували кафедри факультету, і вкотре мали змогу пересвідчитися, що факультет технологій та дизайну може стати упевненим стартом для кожного абітурієнта.

You may also like...