УЧАСТЬ ДОЦЕНТИ КАФЕДРИ ВІТ ТА БЖД ЛЮБОВІ ХОМЕНКО У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ОНЛАЙН-МАРАФОНІ ДО ДНЯ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Онлайн-марафон до Дня безпечного інтернету підгаслом “Разом для найкращого Інтернету”, якийбув організований в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України, проходив з 7 по 10 лютого 2023 року. Доцентка кафедри  виробничо-інформаційних технологій та БЖД ­ Любов Хоменко долучилася до вирішення важливих питань сьогодення в рамках даного марафону.

За програмою онлайн-маранову 8 та 9 лютого 2023 року були проведені вебінари під назвою «Інструменти для виявлення шейків» (цифровий компонент) та «Конфіденційність, безпека і захист інформації у використанні цифрових інструментів Google» (цифровий компонент) відповідно.

Під час вебінарів розглянули різні інструменти (онлайн сервіси та розширення браузера), що допомагають швидко та просто виявляти фейкові зображення, зокрема «Пошук зображення через Google», «Tineye», Google карти, безпеку особистого облікого запису Google, створення безпечного інформаційно-навчального середовища сучасного закладу освіти, розглянути поняття цифрового добробуту, представити інструменти й поради, які допоможуть навчитися раціонально користуватися технологіями та допоможуть підвищити продуктивність праці в онлайн-просторі за допомогою цифрових інструментів Google та багато іншого. Реалізація заходу спрямована на розвиток та вдосконалення інформаційно-цифрової компетентності, формування вміння налаштовувати конфіденційність і безпеку персонального та корпоративного облікових записів Google.

You may also like...