МАЙБУТНІ КУЛЬТУРОЛОГИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ТВОРЧОГО МАЙСТЕР-КЛАСУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

Студенти першого (бакалаврського) освітнього рівня факультету технологій та дизайну денної форми навчання спеціальності 034 Культурологія зараз перебувають на культуролого-музеєзнавчій практиці у Полтавському літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного.

Здобувачі вищої освіти набувають практичного досвіду з надання екскурсійних послуг та організації соціокультурних івентів. Чи не щоденно молоді люди стають активними учасниками заходів, які організовує стейкголдером спеціальності, дирекція музею Панаса Мирного.

За підтримки кандидатки філологічних наук, очільниці закладу Світлани Завалій 24 травня студенти проводили майстер-клас для маленьких полтавців. Студенти навчали учнів 3-Б класу ліцею №31 Полтавської міської ради виготовляти «Торбинки щастя». Діти наповнювали маленькі мішечки запашними травами, зібраними в саду відомого українського письменника на території літературно-меморіального музею. Під крівництвом студентів-культурологів малеча охоче прикрашала торбинки елементами декору, які мали свою смислову символіку: гарбузове насіння символізувало багатство родин, значення пояснювали і для всіх квітів, які дитина обрала для оздоблення.

Метою даного заходу було виготовлення дітками міні-подаруночків для своїх батьків та розвиток дрібної моторики рук. Під час виготовлення цих презентів дітлахи вкладали у них працю та свої найсвітліші емоції.

You may also like...