РОЗПОЧАЛАСЯ НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА

29 травня 2023 року розпочалася навчальна технологічна практика студентів спеціальності 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) та навчальна дизайнерська практика студентів спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн).

Під час настановної конференції факультетський керівник Юрій КАЛЯЗІН наголосив на формі та умовах проведення практики, дотриманні вимог безпеки в умовах військового стану в нашій країні, провів інструктаж з техніки безпеки на робочих місцях, а також ознайомив з графіком роботи студентів та керівників на весь період практики.

Із завданнями практики студентів ознайомили групові керівники. Тетяна БОРИСОВА розповіла про особливості звітування студентів 015.36 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) у гул-класах з навчальної практики, про етапи роботи та вимоги до виготовлення об’єктів праці студентів за період практики. За погодженням зі здобувачами освіти обрано 2 об’єкти праці – це декоративна (диванна) подушка-пультяшниця у вигляді іграшки та рюкзак з декоруванням в техніках за вибором студентів. Наталія ОРЛОВА акцентувала увагу студентів спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн) на правилах макетування, підборі матеріалів та елементів для відтворення ландшафту, флори та архітектурних споруд в натуралістичному вигляді, дотриманні пропорцій між елементами макету. Об’єктом дослідження та виготовлення за період навчальної дизайнерської практики є макет рекреаційної зони в урбаністичному середовищі.

Вже другий тиждень триває навчальна дизайнерська практика студентів заочної форми навчання 015.00 Професійна освіта (Дизайн). Студенти отримують он-лайн консультації від керівника практики Наталії Орлової та систематично працюють над виконанням дизайн проектів.

You may also like...