Представлення нової колекції на міському Фестивалі-конкурсі “Хризантема миру – 2023”

22 вересня студенти та викладачі факультету технологій та дизайну долучилися до святкового заходу міського Фестивалю-конкурсу «Хризантема миру – 2023», організованому факультетом природничих наук та менеджменту.

Студентський театр мод (керівник колективу Тетяна Борисова), продемонстрував нову колекцію одягу, створену з легких шовкових тканин та оздоблену яскравими квітами хризантем, виготовленими в техніці паперопластики. Моделі одягу створені студентами факультету технологій та дизайну під керівництвом Наталії Орлової.

Студентки-першокурсниці Ксенія Шуляк та Карина Горпиненко взяли участь у міському Фестивалі-конкурсі «Хризантема миру – 2023» та виготовили квіти з кольорового гофрованого паперу. Творчі роботи студенток були відзначені Дипломами ІІ ступеня.

Юлія Срібна як очільниця факультету технологій та дизайну отримала подяку колективу факультету за якісне освітнє партнерство, проявлений професіоналізм, співтворчість у справі організації змістовного дозвілля, виховання, навчання і розвиток учнівської і студентської молоді та високий рівень організації проведення міського Фестивалю-конкурсу «Хризантема миру – 2023».

You may also like...